Este ziua lui Isus!


 DETALII ARTICOL


Un NU hotarat constitutiei UE din partea francezilor
adaugat la data 2005-05-31

Ce parere aveti despre UE si constitutia UE ?

Ionel Butnariu:
-Stiu ca parerea mea despre UE si Constitutia UE, este unica in felul ei, deoarece lupt cu indarjire ca valorile mele morale, spirituale si intelectuale sa nu le las prada parerii majoritatii, ci vreau sa le ghidez dupa principiile acestei carti unice in felul ei - Biblia, uitata si prafuita pe raftul multor europeni.

Stiu si sunt profund convins ca autenticitatea nu o da majoritatea sau vechimea unui lucru.

Felicit, pe toti francezii, care sau trezit la adevarata realitate, spunand un Nu hotarat, Constitutiei Europene, in textul careia nu se regaseste nici o tara si identitatea ei!

Sunt putin distrat, sa privesc fetele zbarcite si depasite a politicienilor francezi(europeni), cuprinse de febra disperarii, observand ca, castelul lor ridicat pe nisip, a inceput sa se surpe. Mai mare comedie ca aceasta in Europa, la ora actuala nu poate fi, sa vezi mandria mai marilor Europei, transformata in cenusa! Sa fii prea orb, sa nu observi ca aceasta UE, nascuta la jumatatea secolului trecut, din simpla organizatie economica, s-a transformat peste noapte, intr-una politica, avand tupeul exagerat sa constranga sau sa dea lectii-ieftine la tarile suverane, a continentului Europa!

Sunt atat de revoltat pe politicienii europenii si mai cu seama pe cei romani, ca tremura in fata acelor comisari de la Bruxelles, in asa fel sa fie foarte cuminti, ascultatori si docili, ca sa nu fie trecuti pe lista negra a UE.

Ma intreb retoric: Daca Romania a fost candva vasala Imperiului Otoman, pe timp de razboi, oare de ce acum pe timp de pace trebuie sa platim tribut-aruncandu-ne fara sa gandim spre UE? Cand privesc pe comisarii plini de sictir de la Bruxelles, si pe slugarnicii nostrii de politicieni, stand in pozitie de drepti, ma apuca o furie si isterie furibunda!

De ce Romania nu alege si ea neutralitatea Elvetiei? (.....)preferand sa fim carnea de tun a fiecarei organizatii si structur i politice de pretutindeni?Romania nu are nevoie de UE, ci doar de Dumnezeu!

Sunt onorat, ca secularii si ateii, din UE, care au luptat cu indarjire ca pe textul noii constitutii europene, sa nu apara Dumnezeu si identitatea crestina a Europei, au primit prin votul Nu-francez, o lovitura cauzatoare de moarte!

Ma mangaie un singur lucru si anume: chiar daca lumea politica-globala este cuprinsa de o nebunie teribila, numai Dumnezeu este Domn si Suveran al Istoriei! In acest Univers infinit, numai intr-un mic coltisor (pe pamant) exista haos, supravegheat de aproape de Dumnezeu, deoarece El a dat omului-identitate, libertatea de a gandi, alege si hotari destinul lui temporar si vesnic!
Ionel Butnariu


  MENIU PRINCIPAL


  RESURSE GRATUITE


  GALERIE FOTO

soare printre nori

  RECOMANDARI  RETEA SITE-URI


  PARTENERI
  STATISTICI SITE
 » total afisari: 3953799
 » vizite unice: 423010
 » vizitatori online: 3

  DIVERSE/PROMO
 
gradinita crestina Samariteanul